Konferenser

Inspiration

Möten som ger inspiration och kunskap

Under ett verksamhetsår arrangerar och deltar vi i ett antal konferenser, webbinars och seminarier både i Sverige och utomlands. Det sker både i egen regi eller i samarbete med andra närliggande organisationer. En av de viktigaste är Årskonferensen som lockar över deltagare från hela landet. Den äger rum i maj månad och då koras även Årets Stadskärna. Värdet av att mötas, fysiskt, knyta nya kontakter och återse kollegor är svårt att slå.

Årskonferens

Årskonferensen är en av årets stora höjdpunkter för inspiration, kunskapsinhämtning, erfarenhetsutbyte och mötesplats för våra medlemmar från hela Sverige.

World Town Leadership Summit 11-13 juni 2024

Svenska Stadskärnor arrangerar denna internationella konferens i Stockholm och Uppsala tillsammans med den globala paraplyorganisationen för stadsutveckling, International Downtown Association (IDA).

Platsutvecklare från över 10 länder är inbjudna att dela med sig av sina erfarenheter och bidra med sin expertis, samtidigt som de besöker nyckelprojekt i Stockholm och Uppsala. 

 
cody-mclain-rit-ItJL-ig-unsplash

Stad i ljud

– ny medlemkonferens 11 december i Stockholm

Boka 11 december i din kalender! Då arrangerar vi tillsammans med Sveriges centrum- och platsutvecklare samt MK Illuminationen en heldagskonferens med fokus på hur man med dekorativ vinterbelysning ökar attraktivitet och trygghet. Det kommer bli mycket inspiration från olika städer samt en ljusvandring i Stockholms city.

Mer information om programinnehåll och plats meddelas senare.

Om oss

Inspiration

Stöd

Kunskap

Aktuellt

Sociala medier

Sök